torsdag 6. september 2012

Digital kompetanse i design og håndverk.

4 kommentarer:

 1. Hei Gøril!
  Jeg var en av de heldige studentene som fikk mulighet til å oppleve deg, og lære av din kunnskap. Du forklarte enkelt, du viste masse eksempler og du var engasjert. Jeg liker å jobbe med digitale verktøy,og har laget noen blogger. Men etter å ha vært hos deg en dag, føler jeg at jeg bobler over av ideer jeg har lyst til å begynne med.
  Takk for en utrolig fin fredag, og takk for det du delte med oss av nyttig kunnskap.
  Hilsen fra Julie Eick

  SvarSlett
 2. Hallo!

  Tusen takk, Gøril, for ein flott dag på HiOA! Du har gitt meg ein god porsjon med inspirasjon som eg kjem til å bruke både i tida eg har igjen som student og forhåpentlegvis vidare i mitt arbeid ute i skulen:) Eg har aldri blogga, men det skal eg prøve meg på no. Pinterest har eg og trykt til mitt bryst, likeeins dropbox. Så no er det "klikk og lær"- metoden som gjeld for meg ei god stund framover:)Tusen takk!

  Helsing
  Marilyn Osmundsvåg - DH K2010

  SvarSlett
 3. Tusen takk for flotte tilbakemeldinger ! Veldig kjekt å høre at jeg har inspirert dere til å ta i bruk digitale verktøy på som studenter og til elever på design og håndverk.

  Hilsen Gøril

  SvarSlett
 4. Gøril, takk for en utrolig flott dag på HiOA. Din evne til å dele materiale, formidle glød for digitale verktøy og gi av deg selv var imponerende. Ved å benytte blogg, pic monkey, moodboard ol. i skole hverdagen og vise elevene hvordan dette kan brukes (ikke bare til "lek"),tror jeg som du at vi vil kunne undervise på en mer spennende måte.
  Med dette utfordret og tente du en gnist i meg til å utforske mer innen disse mediene. Det ble plutselig ikke så skremmende.-)))

  Lykke til videre!
  Mvh Rita Berg-Moen, kull DH 2010

  SvarSlett